torsdag 4 mars 2010

Mattips

Familjebiff.


(lånad bild från Arlaköket)
Ingredienser
4 port
400 g nötfärs
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk potatismjöl
1 dl mjölk
Arla smör-&rapsolja
3 dl Kelda sås Creamy Classic
Gör så här
Blanda färs, salt, peppar, mjöl och mjölk. Hetta upp smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Platta ut färsen direkt i pannan till en stor biff. Stek färsen ca 4 min. Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ca 4 min till. Häll såsen runt biffen. Låt puttra ca 1 min. Kokt potatis och grönsaker är gott till.

Kryddtips! Strö över hackad lök, ättiksgurka, persilja, kapris eller oliver.
Hitta detta recept på Arlas matsida.
Detta får det allt bli idag. Låter ju superenkelt o jättegott.
Husan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar